Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie

Een bedrijf vastleggen in foto’s; de sfeer, kracht en bedrijfsidentiteit uitmuntend naar voren laten komen, dat is wat ik voor je kan doen met zakelijke fotografie.

In m’n huidige portfolio zijn voornamelijk mooie horeca zaken vertegenwoordigd, maar uiteraard kan ik in iedere branche fotograferen!
En vergeet daarbij ook het personeel niet, dat is bij veel bedrijven de meest bezochte webpagina; alle medewerkers geportretteerd. Zo krijgen (nieuwe) klanten gauw een vertrouwd gevoel en idee waar jullie als bedrijf voor staan en met wie ze te maken hebben. Een must have.

Zakelijke portret fotografie

Zakelijke portret fotografie kan in mijn studio in Zaandam of op lokatie bij het bedrijf. Zo nodig kan ik daar een dag-studio bouwen, of – nog leuker – is gewoon fotograferen op de werkplek. Mits deze zich daar goed voor leent natuurlijk.
Zo wordt zakelijke portret fotografie naast ‘smoelenboek’ ook een mooi kijkje ‘behind the scenes’ van je bedrijf waarmee je je klanten nog ruimer informeert over het reilen en zeilen in jullie zaak.
En je wist vast al dat wanneer je (potentiële) klanten ruim informeert, dat vertrouwen schept, dus grotere kans dat klanten met jullie in zee gaan.

Zakelijke portretfotografie Amsterdam + verhalende bedrijfsreportage = dus eigenlijk essentieel voor je bedrijf!

Zakelijke fotografie prijzen

Heb je het nog niet, of zijn foto’s toe aan vervanging? Mij bellen!
Dan kan ik je meteen één en ander uitleggen over mijn zakelijke fotografie prijzen. Wanneer je me informeert over je wensen, ideeën en doelen van de te maken foto’s, maak ik een prijsopgave op maat.

Zakelijke foto laten maken

Een zakelijke foto laten maken kan ook voor je LinkedIn. Want die behoeft toch een wat professionelere profielfoto dan andere socials.

Vergeet bij zakelijke fotografie ook niet om foto’s van het pand te laten maken. Een strakke, heldere foto. En een kijkje in het interieur. Maar dan zoals jullie dat als bedrijf graag uitdragen, dat kan warm, sfeervol, gezellig of juist zakelijke en professioneel zijn. Of een mix van deze. En voordat de fotoreportage dag dan is, zal ik uitgebreid vragen naar je wensen en doelen en noteren ter beider goedkeuring. Dat we beide op één lijn zitten, wanneer ik kom fotograferen. Goede communicatie is alles en neem ik ruim de tijd voor.

Proudly powered by Wpopal.com