Verzending en retourzendingen

Hieronder wat belangrijke informatie met betrekking tot een aankoop. Mocht je voor of na het plaatsen van je bestelling nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder!

Nadat ik je bestelling heb ontvangen stuur ik een bevestigingsmail. Controleer je spam folder ook als deze niet in je inbox verschijnt. Als je deze e-mail ontvangt, heb ik je bestelling in goede orde ontvangen.

U ontvangt een trackingnummer zodra je bestelling is gemaakt, verpakt & verzonden. De levertijd van een tas op maat kan oplopen tot 3 weken, ik informeer je over de exacte tijd na je aankoop. Of vraag het me vooraf. De levertijd van ‘standaard’ webshop bestellingen staan vermeld in de listing. Meestal maximaal 2 weken. Je bestelling wordt verzonden naar het adres dat op de orderbevestiging staat. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL vanuit ons thuisland Nederland. Houd er rekening mee dat sommige zendingen vertraging kunnen oplopen door het inklaringsproces, waar ik geen invloed op heb. Ook kunnen leveringen soms wat langer duren, afhankelijk van uw lokale postdienst.

Bestelling

U kunt uw gekochte artikel(en) binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren. Alle retourbestellingen mogen niet gebruikt zijn en mogen niet beschadigd zijn. Bij ontvangst van uw retourzending zal Cindy Jeurissen uw geld terugstorten. Verzendkosten worden niet gerestitueerd en retourverzendkosten zijn voor eigen rekening. Neem eerst per e-mail, binnen 14 dagen, contact met mij op als u uw tas wilt retourneren.

Op maat gemaakte bestellingen kunnen niet geretourneerd worden!

Retourneren

Alle prijzen zijn in euro’s, met BTW gespecificeerd per land van de koper (indien van toepassing) exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden toegevoegd aan uw bestelling en zijn afhankelijk van het land van bestemming.
Gratis verzending op alle EU-bestellingen, boven €75.
Voor leveringen buiten Europa moet u mogelijk invoerrechten, formele douanekosten of lokale omzetbelasting betalen. Deze kosten/belastingen zijn uw verantwoordelijkheid en moeten door u worden betaald. Helaas heb ik geen controle over deze kosten. Ik kan u niet vertellen wat de kosten zullen zijn, omdat douanerechten, invoerrechten en verkoopbelastingen van land tot land sterk verschillen.

NIEUW – Als u van buiten de EU koopt, betaalt u bij het afrekenen geen BTW.

Vanwege veranderingen in de belastingregels binnen de EU -beginnend op 1 jan 2024- ben ik verplicht om het BTW-percentage (belasting over de toegevoegde waarde) van Nederland in rekening te brengen.

Betalingen

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart