Tas ontwerpen?!

Tas ontwerpen kun je leren!

Met mijn, inmiddels ruim 18 jaar*, ervaring als zelfstandig tassenontwerpster heb ik al heel wat stagiaires opgeleid en doe dat nog steeds met veel plezier.
Dat zijn o.a. jonge studenten van creatieve opleidingen (MBO of HBO), of volwassenen die via de Ambachtsacademie tas ontwerpen willen leren, of gewoon particulieren die een snuffelstage komen doen om te overwegen of het tassenontwerp vak en leerbewerken wat voor ze is.

Dus mocht je nu een carrière-switch overwegen of van je studie stage moeten gaan lopen, bij mij, Cindy Jeurissen ben je aan het juiste adres.

Cindy designing handmade bags

In een stage bij mij komen alle facetten van het tas ontwerpen aan bod.

Omdat ik in mijn eentje werk in mijn eigen atelier te Zaandam (of soms op lokatie), krijg je meteen alle facetten van het tassenontwerp vak mee:
 Van inspiratie verzamelen, ideeën uitwerken, het leren van patroon tekenen (heel belangrijk), tot aan daadwerkelijk een tas of accessoires uit leer maken! Waarbij je onder andere werkt met gespecialiseerde leerbewerk- & naaimachines.
Naast het creatieve met-je-handen-werken deel, krijg je ook veel mee over al het andere wat belangrijk is om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Klantcontact, marketing, social media bijhouden, fotografie en nog veel meer. 
Een super all round stage verzekerd!

Sew leather - handmade bag

Neem gerust contact op.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden en of er op dit moment ruimte is. Twijfel je nog? Kunnen we een afspraak maken en samen even bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Misschien tot snel!

* lees hier alles over mijn ervaringen.

Handmade bag - fabric

Ps – for once in Dutch because this is an event in The Netherlands. You can hit translate though.

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart