Portretfotografie Amsterdam

Portretfotografie Amsterdam

Tijdens mijn fotografie opleiding heb ik hier kennis mee gemaakt en ben er op slag verliefd op geworden. Wat is het leuk om mensen te portretteren, precies zoals ze zijn! Portretfotografie is een prachtige manier om karakter en identiteit op beeld vast te leggen.
Tijdens een shoot doe ik mijn best je in een ongedwongen setting, spontaan vast te leggen. Dat kan bij mij in de fotostudio of op een lokatie naar wens. Alleen of met je gezin of kinderen.

Zakelijk portretfotografie

Een heldere, mooie foto van jezelf op LinkedIn en socials is zo veel meer professioneler en krachtiger. Dat is waar zakelijke portretfotografie voor staat.
Tijdens een zakelijk portretfotografie sessie word je professioneel begeleid door mij en krijg je aanwijzingen wat betreft houding en uitstraling. Ik leg je graag op een zo natuurlijk mogelijke manier vast, zodat het portret presenteert waar jij als persoon voor staat.

Zwart wit portretfotografie

Samen kijken we naar kledingkeuze, achtergrond en belichting. Met belichting kun je zo veel toffe dingen doen! Voordat de shoot start, kunnen we dat uitgebreid samen bespreken.

Fan van zwart wit portretfotografie? Ik ook! Zeker in combinatie met low key fotografie, waarbij slechts een deel van het gezicht is belicht.
Door de grote donkere delen in de foto, ontstaat er een spannend en mysterieus beeld. Contouren worden geaccentueerd en laten zich enorm goed omzetten in zwart wit portretfotografie.

Portretfotografie buiten

Wanneer ik het over belichting heb, gebeurt dat hoofdzakelijk in mijn studio. Spelen met diverse flitslampen, diffusers en andere technieken om tot een creatief resultaat te komen.
Hartstikke tof natuurlijk, maar licht dat ook echt super mooie foto’s geeft is… daglicht!

Met portretfotografie buiten op lokatie kan je de meest natuurlijke plaatjes schieten in de mooiste settings. Denk aan het populaire golden hour momenten, waarbij je tijdens zonsondergang een prachtige serie portretten kan maken, op de hei of aan het strand. Met dromerige scherpedieptes en zacht warme lichtinval. Een setting waarin bijna iedereen in één klap knap op de foto staat en geweldig staat aan de muur thuis.

Close up portretfotografie

Buiten tussen de bloemetjes met een ondergaand zonnetje een foto reportage schieten, I’m in!

Maar ook tof, en waar je misschien minder snel aan denkt, is close up portretfotografie.
In de studio of op lokatie – een rauw industrieterrein bijvoorbeeld – en dan lekker vol in beeld. Je karakter laten spreken door middel van een foto flink van dichtbij genomen.
Close up portretfotografie leent zich ook ontzettend goed voor kinderen. Zo mooi om die karaktertrekken vast te leggen die er als kind al in zitten en waarschijnlijk – als we 30 jaar verder zijn – nog steeds herkenbaar zijn.

Portretfotografie kosten

Hierover kan ik hetzelfde zeggen als bij zakelijke fotografie.
Wanneer je me informeert over je wensen, ideeën en doelen van de te maken foto’s, maak ik een prijsopgave op maat.

Ik lever professioneel werk.

Portretfotografie laten maken

Zodra ik wat meer opdrachtgevers heb gehad, zal ik hen vragen reviews te plaatsen. Dat ik betrouwbaar en professioneel ben, kun je wel al volop lezen bij mijn tassenlijn reviews.
Dat jij bij mij portretfotografie laten maken kan, moet eerst nog bij meer mensen bekend worden. Dus vind je mijn foto’s mooi? Spread the word!

In de tussentijd werk ik gedecideerd door en vul ik de vrij werk en andere pagina’s hier in portfolio aan. Al doende zal ook mijn eigen stijl zich wat meer ontwikkelen.

Wat ik vooralsnog nastreef is om als fotograaf verhalend en spontaan te werk te gaan. Met heldere, levendige en authentiek foto’s al resultaat. Mooie momenten vangen.

Proudly powered by Wpopal.com