Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie, jouw bijzondere momenten of verhaal vastgelegd

Lifestyle fotografie is de kunst van het vastleggen van jouw, of jullie, bijzondere momenten.
Jouw gezin, familie of jezelf mooi in beeld gebracht. Niet poserend voor de camera, maar activiteiten die jullie samen ondernemen en emoties die dan worden geuit. Het draait om het vastleggen van mooie momenten, met als resultaat mijn kenmerkende kleurechte en heldere pure foto’s!

Misschien ben je benieuwd naar wat het eigenlijk inhoudt, of zoek je een lifestyle fotograaf om jouw unieke gezin of verhaal vast te leggen? Wat het ook mag zijn, je bent hier aan het juiste adres!

Wat is Lifestyle fotografie?

Voor mij gaat deze vorm van fotografie verder dan een traditionele fotosessie. Het draait in essentie om het vastleggen van mooie momenten en echte emoties. Of het nu gaat om de tederheid van pasgeboren baby’s, gezinsmomenten vol levendigheid, speciale evenementen die je wil koesteren, of gewoon alledaagse activiteiten die de kern van jouw leven vormen, met deze fotografie kan je de schoonheid van het alledaagse tonen.

Cameravrees?

Voel je je wat ongemakkelijk voor de camera en weet je niet goed hoe je moet poseren? Geen zorgen! Mijn expertise komt hier om de hoek kijken. Met wat aanwijzingen, begeleiding en een ontspannen sfeer verdwijnt eventuele camera-angst als sneeuw voor de zon. Indien nodig voeren we lichte ensceneringen uit, zodat de gebeurtenissen en emoties op de foto’s heel natuurlijk overkomen en aanvoelen. Dit is vooral van belang bij bijvoorbeeld eigenwijze peuters en minder spontane partners. No worries! I’ve got you covered.

Voor wie is Lifestyle fotografie?

Het is voor iedereen die waarde hecht aan herinneringen en bijzondere momenten mooi vastgelegd.
Of je nu een jong gezin bent dat de eerste stappen van je kind wil vastleggen, een newborn erbij, een stel dat hun liefde wil laten vastleggen, of individuen, powervrouwen, die hun persoonlijkheid willen laten stralen. Het past bij alle gelegenheden en levensfasen.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als lifestyle fotograaf sta ik klaar om jouw verhaal, gezin of familie op een onvergetelijke manier vast te leggen. Mijn benadering is persoonlijk en ongedwongen, zodat jij je op je gemak voelt voor de camera. Heel belangrijk!
Samen creëren we beelden die de essentie van wat jij graag wil uitstralen laten zien.

Waarom lifestyle fotografie in Amsterdam?

Hoewel mijn fotostudio in het rustige Zaandam, vlakbij Amsterdam, gevestigd is, ben ik absoluut niet gebonden aan een regio. Ik ben altijd in voor een ritje om de perfecte spot te vinden die past bij jouw stijl en wensen!

Het hart van Amsterdam biedt bijvoorbeeld de ultieme urban vibes voor een outdoor shoot. Of we nu rondstruinen in de pittoreske steegjes of langs de grachten shooten, ik geef jouw lifestyle fotosessie dat authentieke Amsterdams sausje, als jij dat wilt.

Maar heb je een meer industriële sfeer in gedachten? Laten we dan uitwijken naar de NDSM-werf in Amsterdam Noord of naar het relatief onbekende Hembrugterrein in Zaandam. Een nog onontdekte industriële parel waar we alle ruimte hebben om ons gang te gaan.

Kunnen we ook een lifestyle fotografie shoot tijdens golden hour doen? 

Jazeker! Duinen en bossen lenen zich perfect hiervoor, vooral tijdens dat magische golden hour net voor zonsondergang. Onbetaalbaar!

En wist je dat ik zelfs op een bewolkte dag wat golden hour magie kan maken? Een paar van de foto’s hierboven zijn op die manier geschoten, zonder enige Photoshop-trucjes, maar met een speciale lamp op locatie. Kan jij raden welke foto’s dat zijn?

Hoe boek je jouw lifestyle fotosessie?

Neem gerust contact met me op en laten we samen bespreken hoe we jouw unieke momenten kunnen vastleggen. Bekijk mijn portfolio hierboven voor een glimp van eerdere fotosessies en ontdek de diverse mogelijkheden.

Kijk anders ook eens naar mijn Personal branding portfolio, diverse foto’s daar gemaakt hebben ook raakvlakken met Lifestyle fotografie.

Wat zijn mijn tarieven?

Wil je eerst meer weten over de prijzen? Ga naar mijn tarieven pagina voor uiteenlopende prijs informatie. Aarzel niet om me een Whats app berichtje te sturen om vragen te stellen of een shoot te plannen!

Proudly powered by Wpopal.com