Leer en garantie

Elke tas en item is gemaakt met veel aandacht voor detail! Ik streef er altijd naar om voor jou het de tas of accessoire te maken.

handbag strap close-up

Alle Cin-tassen zijn gemaakt van echt leer. Leder heeft een unieke en natuurlijke expressie, wat kan leiden tot variaties in kleur en structuur. Markeringen en littekens zijn kenmerken van een authentieke lederhuid. Al deze natuurlijke verschillen in de huid van het betreffende dier zorgen voor een werkelijk unieke uitstraling die bijdraagt aan de esthetische uitstraling van jouw Cin-bag.
Het is normaal dat leer enigszins van kleur verandert door weersinvloeden en door gewoon gebruik. Omarm deze natuurlijke rijping van je tas, en laat hem met de tijd en het dragen steeds meer van jou worden!
Wees voorzichtig met lichtgekleurde kleding; donker leer kan in het begin afgeven.
En mocht je Cin-tas nat zijn geworden, droog hem dan op kamertemperatuur; niet in de zon en niet bij een kachel of verwarming.
Als je toch behoefte hebt om het leer te onderhouden, spray het dan in met een helder beschermend waterdicht product en/of smeer het af en toe in. Zowel sprays als crème zijn verkrijgbaar in mijn webshop.

Karakter

handbag close-up

Voor het onderhoud van leer ben ik dol op de producten van Famaco. Het is een Frans familiebedrijf voor lederverzorging dat wereldwijd wordt aanbevolen door lederontwerpers en ambachtslieden. Dus als je zin hebt om je tas te verzorgen, kun je een van deze producten gebruiken. Vergeet niet de instructies op de fles te volgen voordat je het aanbrengt en vergeet niet elk product eerst te testen op een onopvallende plaats van je tas.

• Lederverzorgingsproduct ~ Famaco Crème Délicate
• Lederverzorgingsproduct ~ Famaco Eco Protect

Beschermen & voeden

De tassen van Cin by Cindy Jeurissen zijn handgemaakt en ondanks mijn intensieve controles komen fouten soms voor. Omdat je op mijn kwaliteit moet kunnen rekenen, krijg je op al mijn producten 12 maanden garantie op fabricage en afwerking. Dit betekent dat als er bijvoorbeeld een steekje loskomt, je het terugstuurt en ik het herstel.

De garantie geldt niet voor normale slijtage zoals het uitrekken of zachter worden van leer, krassen of beschadigingen door normale slijtage. Dit soort veranderingen horen bij het verouderingsproces van een leren tas. Ook overbelasting van uw tas, waardoor ritsen beschadigd raken, valt niet onder de garantie.
Garanties op de geweven wrap scrap(s) kunnen niet gegeven worden, omdat dit een materiaal is dat niet door mij geproduceerd wordt.

Garantie

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart