Kek Mama glossy article

In de media

Af en toe vindt de pers de weg naar Cin by Cindy Jeurissen. Zoals deze twee modebladen; Kek Mama & Fabulous Mama!

Ook interesse om foto’s of items uit de collectie te gebruiken in een editorial in print of online? Zoals één van deze foto’s bijvoorbeeld? Neem dan gerust contact met me op! Ik zou super enthousiast zijn als je dat zou doen en help je altijd graag aan hoge resolutie beelden en goede quotes.

Kek Mama glossy cover
Fam Mama glossy article

Wat staat er in de artikelen:

Kek Mama:
“Heb je de perfect tas gevonden, bevalt de kleurcombinatie je net niet, Cindy heeft hier iets op gevonden, op haar website kun je je tas naar keuze helemaal ‘customizen’. Bij deze enveloppe-tas maak je bijvoorbeeld wel zeven kleuren-keuzes, voor buiten- en binnenkant.”

Fabulous Mama:
“Een beetje van Cin.
En een beetje van jou! In de ‘design-tool’ van tassenontwerpster Cindy Jeurissen kun je zelf een tas ontwerpen! Hoe het werkt? Je kiest je favoriete model tas, kiest je lievelingslederkleuren en eventueel je eigen dierbare (draagdoek)stof. Ontwerp klaar? Stuur hem naar Cindy en die maakt je unieke ‘one-of-a-kind’ exemplaar in haar tassenatelier. De wachtlijst voor zo’n unieke tas is gevuld tot in 2022, maar laat je je gerust er alvast op zetten!”

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart