Vrij werk

Freelance fotografie 

Op deze eerste pagina van mijn portfolio staan foto’s die ik in mijn vrije tijd heb geschoten. Onder andere studio shoots, landschappen, architectuur en natuur. Rauwere close-ups of een strak lijnenspel, beide hebben mijn interesse. 

Tijdens mijn pas afgeronde opleiding toto beroepsfotograaf, probeerde ik juist alle facetten uit de freelance fotografie mezelf eigen te maken. Oefenen, oefenen, oefenen. Dàt vind ik helemaal niet erg. Ik neem m’n camera graag overal mee naartoe en schiet zoveel ik kan. In de freelance fotografie valt zo enorm veel te leren, vooral door te dóén!

Product fotografie

Eén specialisme in de fotografie die ik goed beheers is product fotografie. Dit doe ik namelijk al ruim 18 jaar voor mijn eigen tassenmerk. Een tas op zó’n manier fotograferen zodat de klant, online, ècht een goed beeld krijgt van het product, de afmetingen en het materiaal – in dit geval leder – duidelijk weergeven, is mijn expertise.

Die ervaring vertalen naar andere items voor product fotografie gaat me goed af. En al helemaal nu ik een eigen fotostudio heb, en product fotografie op die manier naar een nog hoger niveau kan tillen.
Interesse of ik dat ook voor jou merk kan doen? Bel of mail me! 

Mode fotografie

Mode fotografie is ook zo ontzettend tof om te doen! En… hiervoor zoek ik nog modeontwerpers om mee samen te werken – eventueel op TFP basis. Ook dat kan in mijn studio en kunnen we samen lekker los gaan op creatieve achtergronden en belichtingen of op lokatie, passend bij de outfits bijvoorbeeld.
Vooraf aan de mode fotografie shoot stel ik graag een moodboard samen en aan de hand daarvan kan er worden gebrainstormd, zodat tijdens de shoot alles op rolletjes loopt en ideeën helder zijn voor alle partijen. 

Conceptuele fotografie

Leuk om te weten – ook al is het alweer een hele tijd geleden – is dat ik in 2003 ben ik afgestudeerd aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Conceptueel denken is mij daarom niet vreemd!
Mijn allereerste kennismaking met fotografie was ook op de kunstacademie. Op een analoge spiegelreflex camera heb ik de – oh zo belangrijke – technische basisbeginselen van de fotografie geleerd. Later werd daar het vak conceptuele fotografie aan toegevoegd. Ook heb ik toen nog zelfs in een doka foto’s ontwikkeld. I love old school.

Event fotografie

Op de kunstacademie heb ik ruim geleerd om conceptueel te denken en onderwerpen een out of the box aan te vliegen. Event fotografie daarentegen heeft daar wat minder mee te maken, maar des te meer met de techniek.
Event fotografie is één van de moeilijkste expertises, maar wel één waar mijn interesse ligt. Toffe momenten vangen op bruisende plekken zoals festivals, waarbij je maar luttele seconde de tijd hebt om het juiste moment goed op sensor te vangen… Enorm uitdagend en een droom om goed in te worden als fervent festival bezoeker!

Mijn eerste gave shots maakt ik onlangs op DGTL 2023.

Freelance fotograaf inhuren

Al die expertises en diverse vakgebied, zoals eerder geschreven ben ik echt nog bezig mijn niche daarin te vinden en in de tussentijd werk ik graag voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Dus… eens een startende freelance fotograaf inhuren, zoals mij? Graag!
Je mag me altijd bellen of mailen – vrijblijvend uiteraard – met je wensen, ideeën en/of doelen van de te maken foto’s en vanaf daar kan ik aangeven wat ik voor je kan betekenen.

• Wil je foto’s bij je bedrijf, kom ik van te voren graag een keer sfeer proeven en inventariseren – kosteloos.
• Wil je een persoonlijke shoot in mijn studio, adviseer en denk ik graag mee over kleding voordat je mijn kant op komt. Stuur me gerust foto’s van diverse outfits en samen komen we tot een gebalanceerde look en sfeer die je uit zou willen stralen in de foto’s.
• Zijn er producten die ik voor je mag fotograferen? Breng ze gerust langs, om me aan te geven welke aspecten van het product prioriteit hebben en het meest en mooist naar voren moeten komen. Opsturen mag ook. Dan zorg ik dat ze heel weer terugkomen.

Wat voor ieder expertise geldt, is dat ik op alle vlakken van te voren graag meedenk om tot een topresultaat te komen.

Freelance fotograaf tarief

Dus, wanneer je me informeert over je wensen, ideeën en doelen van de te maken foto’s, maak ik een prijsopgave op maat. Freelance fotograaf tarief op z’n persoonlijkst!

Proudly powered by Wpopal.com