Evenementen fotografie

Wat is evenementen fotografie en waarom is het belangrijk?

Evenementen fotografie gaat om het vastleggen van de sfeer, emoties, en unieke momenten die jouw evenement bijzonder maken. Als evenementenfotograaf duik ik in de wereld van festivals, jouw feest, congres, of welke bijeenkomst dan ook, met een oog voor de momenten die er echt toe doen.
Of je nu een bedrijfsevenement organiseert, tof festival of een intiemer jubileumfeest, ik vind alle events hartstikke leuk om vast te mogen leggen. En vind het geen probleem er een stukje voor te rijden.

Wat kan ik als evenementfotograaf voor jou of jullie betekenen?

Kort en krachtig, ik mis geen moment!
De foto’s die ik maak tijdens festivals, congressen, workshops, zakelijke diners, sportlessen en ga zo maar door, worden vervolgens vaak ingezet als marketingmateriaal. Ideaal!
Vooral bij festivals is het vastleggen van de levendige sfeer een essentiële doel; ik streef er altijd naar om die bruisende vibe in beeld te brengen! Dat ik zelf enthousiast festivalganger ben helpt natuurlijk mee om me goed in te kunnen leven. En ik heb het naar mijn zin = win win.

Sfeervolle evenementen fotografie op maat

Bij zakelijke evenementen met een ingetogen karakter, streef ik altijd om toch sfeervolle en heldere foto’s te maken. In het karakter van het betreffende bedrijf. Zelfs met een edit-stijl passend bij de huisstijl van het bedrijf.
Wanneer privacy van bezoekers van evenementen belangrijk is, hou ik daar ook rekening mee. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van fotograferen met weinig scherptediepte en/of mensen minder prominent in beeld te zetten. Geen probleem!
Wanneer het een particulier feest betreft, fotografeer ik uiteraard juist graag de aanwezige gasten. Vang de tofste momenten en zodoende worden mijn foto’s een prachtig tastbare herinneringen aan jouw of jullie speciale dag.

Wat kan er nog meer gefotografeerd worden tijdens een evenement?

Naast de vibe en belangrijke momenten, kunnen het ook belangrijke mensen zijn die gefotografeerd moeten worden. Sfeervolle of juist heldere portretten gedurende het evenement bijvoorbeeld. En dan bedoel ik niet zoals je wel eens ziet van die vriendengroepjes naast elkaar. Maar markante bezoekers, opvallende of juist stille genieters van een festival of stijlvolle gasten, met evenementen portretten breng ik hun juist mooi in beeld.

Bij een bedrijfsevenement kan dat betekenen dat ik desgewenst belangrijke (zaken)partners fotografeer. Al naar gelang waar de wens van de organisator ligt. Als all round fotograaf ben ik voor veel in te zetten!

Wat zijn de prijzen voor evenementen fotografie?

Mijn prijzen zijn transparant en flexibel. Mijn tarieven weerspiegelen de kwaliteit en toewijding die ik in mijn werk leg, maar zijn ook ontworpen om toegankelijk te zijn voor een breed scala aan budgetten. Neem een kijkje op mijn tarievenpagina voor meer details en vind een pakket dat bij jouw evenement past of neem contact met me op voor een prijs op maat. 

Waarom zou je kiezen voor mij als evenementen fotograaf?

Simpel! Omdat ik begrijp dat elk evenement zijn eigen verhaal heeft. Mijn aanpak is persoonlijk en afgestemd op jouw of jullie wensen, of het nu gaat om het vieren van succes binnen een bedrijf, het vastleggen van de dynamiek van een festival of het creëren van blijvende herinneringen voor particuliere feesten, ik vang graag ieder bijzonder moment. Kies altijd voor een fotograaf die de tijd neemt om echt te begrijpen wat jouw evenement uniek maakt. Mij!

Niet onbelangrijk, ook heb ik ervaring met evenementen fotografie. Zoals te zien is op deze pagina (waarbij een klein deel zelfs alleen met een powershot camera is gemaakt voor ervaring – omdat ik er als bezoeker was) maar kijk ook eens naar Zakelijke fotografie pagina, daar staan ook wat series gemaakt toen ik voor zakelijke events was geboekt. Zoals de serie hierboven van Karlijn Kwint’s zakelijk evenement in de prachtige kas ‘Haags Hoog’. Of klik eens door naar Elaa, voor een nog uitgebreide fotoverslag dat ik maakte over hun theatervoorstelling ‘Dromen Vangen’.

Hoe boek je mij voor jouw evenement?

Heb je interesse om mij te boeken voor evenementen fotografie? Dat vind ik leuk! Stuur me een bericht via What’s app of e-mail de details van je evenement, inclusief de datum (die is erg belangrijk), en eventueel het draaiboek als je die al hebt. Daarna bespreken we samen de verdere details en kan ik een prijsvoorstel op maat voor je opstellen, mocht je dat willen. Voel je vrij om mij ook te benaderen voor een vergelijking met andere fotografen. Heldere communicatie en transparantie vind ik erg belangrijk. Doe ik graag!

Proudly powered by Wpopal.com